Beweeg MEER

Sportmassage

Sneller herstellen van inspanningen, gemakkelijker kunnen bewegen en blessures voorkomen. Heb je spierpijn, last van stijfheid of vergelijkbare klachten? Dan kan een sportmassage uitkomst bieden. Beweeg MEER Sportmassage in Amersfoort helpt je hierbij.

 

Maak een afspraak via het contactformulier

Wat is sportmassage?

Wat is sportmassage?

Een sportmassage zorgt ervoor dat je lichaam optimaal kan presteren. Het doel van de sportmassage is om jouw lichaam in goede conditie te krijgen, te houden en voor te bereiden op fysieke inspanningen. Een sportmassage zorgt ook voor ontspanning bij spieren die vastzitten. Door strijkingen, knedingen en fricties zorg ik er voor dat afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd kunnen worden. Verhardingen, stijve spieren en ophopingen worden met enkele zeer specifieke technieken weggemasseerd.

 

Bij een sportmassage zijn de klachten van de cliënt vaak het uitgangspunt. Het probleemgebied wordt extra onder handen genomen. Over het algemeen genomen is een sportmassage daarom ook wat steviger dan een ontspanningsmassage. Zijn de klachten ernstig, dan verwijs ik je door naar mijn collega’s van Sportmedisch Trainingscentrum Fitfactorij.

Twee soorten sportmassage

Rustgevende sportmassage

De meeste sporters willen na het sporten worden gemasseerd. De sportmassage die ik dan toepas, is een sederende (rustgevende) sportmassage. De sportmassage draagt bij aan herstel en reduceert bestaande klachten tot een minimum.

 

Stimulerende sportmassage

Daarnaast is er een  stimulerende massage. Die vindt plaats voor het sporten, met als doel de spier alvast op spanning te krijgen. Het is aanvullend op een warming-up, 20 à 25 minuten voor het sporten is ideaal.

 

Laat je informeren over wat voor jou het beste is. Neem daarvoor even contact (hyperlink naar contactgegevens) met mij op.

Tarieven

 

Alle hieronder genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Je dient na de behandeling direct contant of met PIN af te rekenen.

 

Tarieven enkele massage

30 minuten: € 27,50
45 minuten:  € 35,00
60 minuten: € 45,00

 

Strippenkaart 45 minuten

Wanneer je met meer regelmaat gemasseerd wilt worden, kun je voor een voordeelkaart kiezen van 5 massages van 45 minuten. Deze kun je aanschaffen voor € 140,00. Daarmee krijg je dus één massage gratis.

Voorwaarden strippenkaart:
– Geen einddatum
– Moet in 1 keer worden afgerekend.
– Er wordt geen geld retour gegeven voor niet gebruikte behandelingen op de voordeelkaart.

 

Op mijn massages zijn de huisregels (hyperlink naar pdf) van toepassing.